4 августа 2020

Гранітно мармурова штукатурка

Гранітно мармурова штукатурка

Ідеальний одяг для стін!
Ви хочете щоб ваш інтер'єр або фасад мали свою яскраву індивідуальність? Звичайно ж так, відповісте Ви!
Один із способів досягнення цієї мети застосування оригінального покриття яке могло б втілювати в реальність концепцію дизайнерського проекту не на шкоду питанням надійності і практичності.
Один з таких матеріалів і єдиний в своєму роді - «мозаїчна декоративна штукатурка» на основі гранітно-мармурового заповнення у вигляді крихти, яке надає стіні, затишний шорсткий вигляд. Наш матеріал ідеально підходить для таких елементів інтер'єру як: стіни, арки, колони, практично всі вертикальні поверхні. Штукатурка ідеальна, для кімнат таких як камінний зал, більярдні, коридори, санвузли, лоджії, кухні, сходові прольоти, технічні та офісні приміщення.
Фасад теж повинен бути красиво вбраний, надійний і довговічний! Декоративна мозаїчна штукатурка на основі гранітно-мармурової крихти ідеально підходить для оздоблення фасаду будівлі. Завдяки своїм властивостям "байрамікс"-як в народі називають мозаїчну штукатурку, постійно використовують при обробки цоколя, та інших елементів фасаду найбільш схильних до небезпеки стирання і забруднення, найчастіше комбінуючи його з іншими декоративно-оздоблювальними матеріалами такими як деревина рідкісних порід або натуральний сланець.
Колірна гамма камінцевї штукатурки безмежна, за рахунок можливості комбінувати гранули граніту і мармуру різних кольорів в різних пропорціях між собою. Завдяки цьому стінам можна надати будь-який стиль, від ультра - веселого до химерно-суворого, хоча більшість віддасть перевагу чомусь середньому між цими двома, головне - немає нічого неможливого !
Поряд з гідністю зовнішнього вигляду нанесеної штукатурки, треба виділити її виняткові фізичні властивості такі як: висока стійкість до механічних пошкоджень, перепадів вологості і температури повітря, негорючісті, що не вигорає під впливом ультрафіолету, його еластичність (при нанесенні матеріалу на пластик при створенні арок, його можна потім зігнути і він теж зігнеться не обсипеться і не потріскається). Все це досягається за рахунок таких натуральних природних компонентів як граніт і мармур, адже саме вони лежать в основі нашої декоративної штукатурки.
У поєднанні з акриловим сполуками, що відрізняються високою еластичністю, гранітно-мармурова крихта стає додатковим армуючим шаром для стін будівлі. Завдяки ефекту бруківки на ній не можуть з'явитися тріщини, а завдяки високій адгезії матеріалу і великої міцності гранул що входять до його складу, стіни одягаються в якусь подобу обладунків.
Суміш акрилової дисперсії і натурального природного грануляту закладені в нашій декоративної штукатурці створюють високоміцне покриття яке буде радувати вас довгі роки
.

На Заході, декоративна штукатурка з мармурової крихти активно застосовується на зовнішніх архітектурних елементах:
-фасадах приватних будинків;
-цоколях малоповерхових і багатоповерхових будівель;
-цегляних парканах;
-внутрішніх і зовнішніх поверхнях відкритих балконів і закритих лоджій.
При бажанні замовника мармуровою крихтою можна прикрасити інтер'єри. Кольорове розмаїття готових до вживання штукатурних складів дозволяє професійному дизайнеру або досвідченому майстрові знайти оригінальний художній прийом оформлення. У приватних будинках і адміністративних будівлях досить поширений прийом обробки мармуровою крихтою.
Наповнювач штукатурної суміші - мармурова крихта різної фракції. В оздобленні фасадів застосовують крупнозернистий розчин з діаметром мармурових частинок до 5 міліметрів. На малих площах і всередині приміщень використовують дрібнозернисті склади.
Покриття з мармурової крихти відрізняються цілим набором дивовижних властивостей:
-міцністю шару;
-підвищеною зносостійкістю;
-здатністю переносити високі морози;
-вологостійкістю;
-паропроникністю;
-кольоростійкістю.
Важливий для кожного замовника питання - ціна.Спочатку ціна на продукцію, її Ви можете переглянути на сайті www.germanstones.com. Потім вартість робіт, яка залежить від декількох істотних факторів:
-конструктивні складності об'єкта щодо доступності без застосування або з використанням риштувань та помосту;
-погодні та сезонні умови;
-масштаби робіт;
-необхідності покриття готової штукатурки лаками.
У будь-якому випадку вартість робіт обчислюється за м2.

 

Пожаловаться модератору